>Ranieri’nin İntikamı

>Bu da nefis bir intikam öyküsü oldu. Hem de sıcak yenileninden… Ranieri, dün gece Torino’da Juventus yöneticilerinin gözlerinin içine baka baka terketti sahayı. Bu güzel oyun sever böyle intikam öykülerini. Geçen sezonun 36. haftasında göndermişlerdi Ranieri’yi. Yerine gelen Ferrara idi. Onunla ilk yarının ortasından itibaren çöken Juventus dün gece Roma’ya 1-0 öne geçtiği maçı uzatmalarda verdi. Ferrara hala görevde. Juventus bu kafayla Şampiyonlar Ligi bırakın neredeyse Avrupa Ligi’ne gidemeyecek. Tabii tüm bunlar Ranieri’nin sıradan bir hoca olduğu fikrimi değiştirmiyor.Juventus:1 Roma:2
JUVENTUS (4-3-1-2) Buffon; Grygera (dal 32’ s.t. Candreva), Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Salihamidzic, Sissoko, Marchisio; Diego; Amauri (dal 45’ s.t. Paolucci), Del Piero (dal 39’ Manninger) (Cannavaro, Zebina, De Ceglie, Yago). All. Ferrara.
ROMA (4-3-1-2) Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Taddei, Pizarro, De Rossi; Perrotta; Toni (dall’8’ p.t. Totti), Vucinic (Doni, Mexes, Motta, Cerci, Brighi, Menez) All. Ranieri.

Leave a comment